Acasă » 2016 » Octombrie » 28 » Cum sa faci bani online cu investitii de 6$ (testat)
9:37 PM
Cum sa faci bani online cu investitii de 6$ (testat)

Investitie de 6$.....Un venit pasiv in timpul liber!

Esti pregatit pentru noua si imbunatatita metoda sa faci bani instant direct in contul tau PayPal?

SISTEMUL DE FACUT BANI CU O INVESTITIE MINIMA DE 6$


Esti destul de curajos sa zici NU unei vieti mizere in care traim azi, sa-ti realizezi visul mult dorit? Multi dintre prieteni tau precis iti vor spune sa nu bagi in seama aceasta strategie, pentru cai un sistem prin care faci bani foarte usor, precis este vreo smecherie la mijloc. Ei bine intradevar este un mijloc de facut bani, foarte usor dar viata e prea scurta ca sa te imbogatesti incet.

Deci, precis ai vazut o gramada de oameni facand bani online. Nu timpul inseamna bani? Ca sa aduni avere vei zice ca va veni si ziua ta. Tot asa de bine s-ar putea ca acea zi sa nu vina niciodata si sa traiesti ca un simplu om de rand, poate intretinut de altcineva care iti poate oferii doar o viata de subzistenta. In lumea asta exista doua mari cai prin care se poate muncii, anume munca grea si munca desteapta. Pe care cale ai ales-o pana in prezent? Tie frica sa investesti 6$ cand poti pierde 60 $ sau chiar 600$ jucand la jocuri de noroc, loto, pariuri cu mult mai mici sanse de castig. In acest caz nu merita ca tu sa fi bogat. Azi iti voi arata cum se conduce o masina sport, dar mai intai ai nevoie de multi bani.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tot sistemul acesta presupune un cont gratuit de Pay Pal, 30 minute din timpul tau liber si o investitie de 6$. Aceasta schema este verificata, functioneaza 100 % peste tot in lume , mai ales America. Aceasta schema a avut un mare success si la noi in tara, insa cu ajutorul Postei Romane. Posta Romana inundata fiind de multitudinea plicurilor care circulau prin corespondenta, sistemul a dat crash, dar insa uite varianta imbunatatita a acestui sitem cu ajutorul internetului. Veniturile tale pot creste exponential, vei vedea intro schema mai jos in ce fel. Schema e perfect legala daca urmezi indeaproape pasii.

Uite cum se procedeaza cu aceasta schema: Munca ta presupune doar in a posta mesaje pe diferite forum-uri despre aceasta metoda in vederea de a o comercializa. Acest principiu functioneaza dupa zicala: daca dai – primesti.


Acest program va avea success din cauza onestitatii si integritatii participantilor. Te rog sa continui cu atentie pasii urmatori pentru a avea succesul garantat.
Amintesteti, tot din acest sistem este legal, daca ai dubii citeste te rog ( Legea comertului electronic 365/2002 Republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 403 din 10 mai 2006) si (le 18 Sec.1302 & 1241 of the United States Postal)

Defapt tu vinzi un “eBook” si oferi servicii.

Urmeaza aceste instructiuni EXACT, si poti castiga o mica avere in 4-6 saptamani. Acest lucru functioneaza doar cu onestitate.

Inainte de toate trebuie sa sti ca procesul este RAPID, USOR, si LA INDEMANA ORICUI. Este cel mai rapid si mai usor mod de a castiga bani seriosi online decat sa vazut in toata istoria internetului. Sincer acum, ce inseamna 6$, cand in schimb vei castiga mii de lei dupa numai cateva saptamani. Chiar daca o singura persoana din 200 incearca acest sistem, sigur vei castiga zeci de mi de lei.


Deci salveaza articolul acesta daca esti interesat sati schimbi viata!!! Dute la instructiunile de mai jos si incepe sa faci bani imediat. Trebuie doar sa trimiti 6$ la e-mailul oamenilor de la sfarsitul acestui articol.

Acest program functioneaza indiferent din ce tara faci parte, sau ce moneda de schimb folosesti. Nu conteaza!

Aceasta metoda a incercat-o pana si OPRAH in show-ul ei cu 20 de $, deci nu e un scam(publicitate falsa) A face bani online inseamna a te face mai “mare” cu trecerea fiecarei zile. Nu pierde aceasta oportunitate de aur. La urma urmei ce poti sa pierzi cu 6$ de investit?

Pentru a incepe ai nevoie de:

1) - O adresa de e-mail
2) - Un cont PAYPAL(pe care il faci gratuit)
3) - 6$


INSTRUCTIUNI:

PASUL 1:

Daca nu esti deja userul unui cont PAY PAL gratuit, trebuie sa te inregistrezi si sa iti faci un cont PAY PAL pe site-ul https://www.paypal.com . Daca vrei sa primesti viramente de la alti oameni va trebui sa te inregistrezi cu un cont PREMIER sau BUSINESS (nu doar ca un cont personal). Pentru a face asta inregistreazate cu un cont normal apoi upgradeaza contul la unul Premier sau Business. E de preferat acest lucru pentru a permite altora sa faca plati usoare. Pentru a pune cei 6$ in contul tau, trebuie sa verifici contul tau PAYPAL cu banca la care ai cont. Asta poate dura cateva ore , depinde de banca cu care lucrezi.

PAYPAL este 100% sigur si este folosit de milioane de oameni din peste 190 de tari .

PASUL 2:

Primul lucru ce trebuie sa faci dupa ce ai bagat cei 6$ in contul PAYPAL, este sa trimiti din contul tau , cate 1$ la fiecare din cele 6 mailuri de mai jos. Pentru a face acest lucru rapid si cu succes, urmeaza acesti pasi simpli:

1. Logheazate la contul tau PAYPAL si click pe “Send Money” undeva deasupra screen-ului
2. La partea cu "Recipient's Email" introdu in acest camp introduci adresa de e-mail la care trimiti bani
3. In campul “Amount” scri 1$ (Asta fiind suma trimisa fiecarui e-mail, si repeti acest lucru la cele 6 din lista de mai jos.)
4. In campul “Category” selectezi “Service” (Ca totul sa fie legal)
5. In campul “Subject” scri “E-BOOKS”
6. In campul “Message” scri “TE ROG ADAUGA-MA IN LISTA TA DE MAIL, MERSI PENTRU EBOOK” apoi apesi SEND si repeti acesti pasi la fiecare din cele 6 mailuri.


Onestitate si Integritate = Profit

Incontinuare iti voi da lista de mailuri la care trebui sa trimiti cei 6$.

Asigura-te ca mailurile sunt scrise corect in timpul transferului PAYPAL.
(dai copy si paste, apoi verifica de 2 ori)

(1) sandra-clerks@hotmail.com

(2) shabira.joan@gmail.com

(3) martin.smith40@yahoo.co.uk

(4) hud901@ymail.com

(5) erdosmihai@yahoo.com
(6) sablonaxente@gmail.com

PASUL 3:

Acum ia primul mail din lista si il treci pe al tau la urma adica la numarul 6 din lista salvata de mailuri, muta celelalte adrese in sus asftel ca mailul cu numarul 6 va deveni mailul cu numarul 5 si tot asa pana in capatul listei. La sfarsitul listei in dreptul mailului cu numarul 6 trebuie sa fie trecut mailul tau care este folosit in contul PAYPAL.

Acest lucru esti singura chestie care trebuie sa schimbi din acest articol. Asigurate ca mailul tau este cel pe care il folosesti cu contul PAYPAL, altfel nu vei putea primi bani.


PASUL 4:

Trimite apoi acest articol la prietenii tai de pe facebook, my space, si macar in 200 de grupuri sau forumuri, ca si un mesaj prietenesc. Aminteste-ti ca sunt zeci de mii de grupuri online! Tie iti trebuie doar vreo 200, dar aminteste-ti, cu cat postezi mai multe mesaje , cu atat sansa de venit creste exponential, la fel ca toti cei din lista. Am inceput sa vad cum vin banii inainte sa trimit 100 de mesaje, dar am incercat sa ajung la 200 de mesaje pentru a face maximul de potential.

1. Nu trebuie sa scrii singur acest articol, pentru a face un post. Dai doar caopy-paste intr-un document WORD apoi il salvezi.

2. Salveaza documentul ca sa ai de fiecare data unde sa te intorci.

3. Cauta diferite grupuri de socializare, forumuri, cu ajutorul motoarelor de cautare google.com sau yahoo.com si tasteaza la sectiunea CAUTA(Search) : discutii despre CUM FACI BANI PE NET, forum-uri CUM FACI BANI ONLINE, MESAJE CU PROFIT, CASTIGURI ONLINE, CUM SA DEVII BOGAT, metode usoare de castig etc.

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL:

Cand postezi vreo 200 de mesaje in diferite forum-uri si grupuri de socializare, se estimeaza ca macar 15 oameni o sa-ti raspunda cu cate 1$ fiecare (adica 15$). Daca acei 15 oameni vor posta si ei la randul lor 200 de mesaje, alti 225 de oameni iti vor trimite din nou bani (225$)etc. trecand prin cele 6 nivele din lista de mailuri. Ca sa intelegi mai usor priveste schema cum arata dupa toate cele 6 nivele:


1) 15(1$) = 15 oameni (1$) = 15$

2) 15(15$) = 225 oameni (1$) = 225$

3) 15(225$) = 3375 oameni(1$) = 3375$

4) 15(3375$) = 50625 oameni (1$) = 50625$

5) 15(50625$) = 759375 oameni (1$) = 759375$

In acest punct mailul tau iese din lista, dar pana acum sigur ai facut peste 50000 $

Dupa cum vezi cei 6$ ai tai, sau inmultit exponential. Ce alta oportunitate care este atat de usoara te ajuta sa castigi bani in felul in care te ajuta aceasta metoda. Nu voi spune ca fiecare va face peste 50000$ , dar in cateva saptamani vei incepe sa vezi rezultate, multumita vitezei de propagare a internetului.

Joaca CINSTIT si SINCER si asta va functiona si la tine!!!

Mult noroc si bafta la facut bani!!!


Nu uita : la cat de multi prieteni sau forum-uri trimiti, cu atat creste exponential venitul tau!

(((Aminteste-ti , tot ce ti-am povestit este perfect legal ! Defapt iti creezi un Email List Service Business. Daca ai dubii, citeste legile care le-am amintit mai sus. Defapt vinzi un “eBook” si oferi servicii )))

Nu-ti fa griji, BANII VOR VENI!!!
MULT NOROC!!!

Categorie: Micro Joburi | Vizualizări: 918 | Adăugat de: batman | Rating: 0.0/0

Chat Online Radio Strainatatea | Web Site Radio Strainatatea
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: