Salut! Eu sunt Ady şi vreau sa fac bani pe net!
De aceea m-am gîndit să documentez fiecare pas pe care o sa-l fac, astfel ca şi cei care vor încerca să facă bani pe net după mine, să evite greşelile pe care (inevitabil) le voi face în această încercare.

Ideea acestui blog/website a pornit în toamna anului 2015, în ultima săptămână de concediu, când, din cauza faptului că îmi cheltuisem toţi banii la mare, îmi petreceam (a se citi "pierdeam") timpul pe net. Şi m-am gândit că, dacă tot îl pierd, câţiva euro pe zi nu mi-ar strica.

Şi pentru că nu puteam să explic altora cum să faci bani pe net fără experienţă (oricum subiectul ăsta era de mult luat), m-am gândit să fac un fel de jurnal cu experienţele mele în încercarea de a aduna o sumă cât de mică zilnic, care să-mi menţină vie dorinţa de a face bani pe net. Aşa că m-am gândit sa fac un blog/web site despre "cum O SĂ FAC bani pe net".

Sper că până la momentul la care voi citiţi aceste rânduri, să nu fi renunţat deja la idee şi să abandonez blogul, website-ul sau forumul, fiind dezamăgit total de rezultate.

Succes în încercarea temerară de a face bani pe net, atât mie, cât şi vouă, celor care citiţi aceste rânduri!

P.S. Daca stiti vreo metodã de a face bani pe internet, o puteti anunta in sectiunea "Posteaza un Anunt" sau pe Forum