Acasă » 2017 » Noiembrie » 10 » Cum sa faci bani pe net cu telefonul
1:02 PM
Cum sa faci bani pe net cu telefonul

Salut, astazi am sa iti arat cum poti face bani jucandu-te ! Da stiu ca suna perfect dar te rog sa ma crezi ca este si adevarat! La inceput am fost sceptic dar am zis sa ii dau o sansa acestui joc si dupa un timp am reusit sa retrag 10 $ canadieni ceea ce nu e rau deloc pentru a fi platit sa te joci! Ce imi place foarte mult la acest joc este diveristatea de jocuri pe care o ofera in acest fel fiecare va gasi cateva jocuri pe care sa le joace cu placere!

   Ei bine cum facem bani cu acest joc?
Foarte simplu! In timpul oricarui joc primesti asa numitele tichete care se acumuleaza pe masura ce joci! Aici devine interesant pentru ca la fiecare doua zile are loc o extragere unde fiecare tichet valoreaza o sansa in aceea extragere! In acea extragere poti castiga 500 $! Evident dupa extragere vei pierde acele tichete dacă nu ești tu câștigătorul ! Insa daca nu vrei sa pierzi acele tichete le poti depozita in banca pentru o alta extragere sau le poti converti in bani unde 10.000 de tichete = 0.10 $ candieni!
 
   Pentru a mari sansele de castig acestia au diferiti jucatori pe care ii deblochezi cu cat cresti in nivel iar fiecare player are un multiplicator de scor, multiplicator care iti va mari numarul de tichete!

Link pentru descarcare aplicatie Android! Click aici!
Link pentru descarcare aplicatie Iphone! Click aici!

DACA DORITI 5000 DE TICHETE GRATIS ADAUGATI CODUL: IGHIQ 

Stiu ca multi dintre voi sunteti interesati sa stiti cum am facut 40 de euro in mai putin de o luna!
Foarte simplu este raspunsul! Tot ce aveti nevoie este un smartphone simplu nu foarte performant care sa fie rootat, o aplicatie HiroMacro si bineinteles aplicatia BigTime, pe ambele le gasiti in magazinul play gratuit!

Aplicatia HiroMacro practic inregistreaza ceea ce faceti voi in timpul jocului si dupa o puteti lasa pe ea sa apese in locul vostru este foarte simplu! Este ca si cum v-ati juca voi doar ca de mii de ori :)

Tot ce trebuie sa faceti e sa va inregistrati pe voi in timp ce va jucati si apoi lasati aplicatia sa lucreze pentru voi!

PS: DACA DORITI 5000 DE TICHETE GRATIS ADAUGATI CODUL: IGHIQ 

Categorie: Bani din Jocuri | Vizualizări: 939 | Adăugat de: dj_adryano | Tag-uri: cum faci bani reali, castiguri online garantate, cum faci bani pe net, Bani cu telefonul, bani pe net, bani pe internet, Cum Faci Bani, Castiga Bani Online | Rating: 0.0/0

Chat Online Radio Strainatatea | Web Site Radio Strainatatea
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: