Acasă » 2017 » Octombrie » 3 » Castiga bani din micro joburi
1:44 PM
Castiga bani din micro joburi

Daca sunteti deja membri viespar si ati facut bani cu ei, atunci sigur o sa faceti bani si cu Simplejobs.ro. Simplejobs este cea mai recenta inventie a romanilor intreprinzatori care, dupa cum ii spune si numele, ofera joburi simple pentru un pret .... bun as zice. Mai ales cei cu bloguri mai vechi de 4 luni o sa se bucure ca pot primi pana la 5$ pentru un advertorial. Destul de bine, nu-i asa?

Suma minima de retragere este de 60$, plata se poate face doar prin PayPal. Insa plata pe task (sau simple job) este, in medie, de 0,10$, ceea ce este destul de bine! Si sunt task-uri simple, de exemplu:
"Intra pe Google.ro si fa o cautare dupa carucioare copii..... si intra pe rezultatul cu titlul ...: Carucioare Copii (tine minte pozitia site-ului pe care ai dat click)
In pagina care se deschide da click pe oricare 2 butoane sociale ( Imi place, Distribuie, Google +1, Tweet, Distribuie G+ )
" Si asta e tot, trimiti dovada ca ai efectuat task-ul ("1. Pe ce pozitie ai gasit site-ul www.....ro pe care ai dat click? 2. Pe ce butoane sociale ai dat click si cu ce user esti inregistrat in retelele sociale?") si in maxim 24-48 de ore de la data rezolvarii, in timpul zilelor lucratoare, primesti 0,10$ pentru efortul tau.

Daca mai scrii si un advertorial pe blog, mai iei 5$. Plus bonusul de inscriere de 5$. Deci, nu mai pierdeti timpul, inscrieti-va acum si faceti bani pentru concediu!

SPOR LA BANI!

 

PS: Lasati comentariile voastre despre acest website.

Categorie: Micro Joburi | Vizualizări: 847 | Adăugat de: dj_adryano | Tag-uri: micro joburi, bani pe internet, bani de acasa, SimpleJobs | Rating: 0.0/0

Chat Online Radio Strainatatea | Web Site Radio Strainatatea
Total comentarii : 2
2 NerryMus  
0
Hello from Happykiddi.

1 NerryMus  
0
Hello from Happykiddi.

Prenume *:
Email *:
Cod *: