Acasă » 2015 » August » 30 » Castiga bani pe internet cu Neobux
4:11 AM
Castiga bani pe internet cu Neobux

Cel mai puternic site PTC la ora actuala este fara doar si poate este Neobux.

Site - ul a luat nastere in aprie 2008 iar in prezent are peste 19 milioane de utilizatori in toata lumea, suma platita de neobux mebrilor sai fiind de peste 78 de milioane de dolari si este in continua crestere.

Daca esti dispus sa sacrifici 10 de minute pe zi pentru a da cateva clicuri atunci cu siguranta o sa castigi si tu bani pe internet.

Neobux este un site PTC (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click.

Intradevar nu o sa te imbogatesti de unul singur peste noapte din clicurile pe care o dai tu, si aici urmeaza partea buna exista refferalii. Sunt 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.


Referalii directii sunt persone cunoscute sau pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
Referalii inchiriati - acesta este cea mai buna metoda de a face bani multi fara efort , imediat ce ai strans 0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile care sa dea clickuri pentru tine. Ce este foarte important este ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard, adica de 5 ori mai mult decat un click dat de tine.

Uite un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60×10=600 centi , adică 6$. Din acesti 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont. Dacă cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5×0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! (pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă. Deci triplu fată de cât ai investit.


Nu e rentabil?
Dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5×0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !

Imagineaza-ti cati dolari poti castiga cu 1000 sau 2000 de referrali si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar .

Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Acest site are si forum in limba romana dedicat special utilizatorilor romani..

Neobux plătește instant!

Ce trebuie sa fac?
Trebuie sa vizitezi niste linkuri (reclame) timp de 30 de secunde. Linkurile le gasesti la "View Advertisements" din meniul de sus. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti intre 0,1 centi si 2 centi in functie de tipul de reclama, iar pentru fiecare link pe care unul din referalii tai directi il viziteaza, primesti intre 0,05 centi si 1 cent. De asemenea vei castiga 1% din toate cumparaturile pe care referalli tai directi le fac pe site.

Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali?
Un referal costa 20 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate 3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

Cum inchiriez referali?
Pentru a inchiria referali, ei trebuie sa fie disponibili (butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde). Daca nu sunt referali disponibili, poti sa incerci mai tarziu folosind linkul direct.

Cand si cum scot banii din NeoBux?
Banii din contul NeoBux ii poti scoate cand ajungi la suma minima de plata. Suma minima ce poate fi retrasa este 2$ (la prima plata), 3$ (la a doua plata), 4$ (la a treia plata) si tot asa pana la 10$. In momentul in care ai ajuns la suma minima de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii automat, in cateva secunde.

Apasa pe baner pentru inscriere

Categorie: Bani din PTC | Vizualizări: 776 | Adăugat de: dj_adryano | Tag-uri: cel mai bun ptc, cum castigi bani cu ptc, cum castigi bani pe net, castiga bani cu neobux, neobux, Referali Rent, Pentru a face bani cu PTC | Rating: 0.0/0

Chat Online Radio Strainatatea | Web Site Radio Strainatatea
Total comentarii : 1
1 toma cristy  
0
salutare

Prenume *:
Email *:
Cod *: